Welkom bij Schildersbedrijf Kokke uit Rucphen!

Vraag offerte aan

BINNEN EN BUITENSCHILDERWERK

RENOVATIE

NIEUWBOUW

GLAS

WANDAFWERKING - BEHANG

Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk
Uw interieur is niet af zonder binnenschilderwerk. Is het alweer een paar jaar geleden dat u voor het laatst heeft geschilderd en is het tijd om een binnenschilder in te schakelen? Lees hier handige informatie over de klus, de kosten en hoe u kunt besparen.

Binnenschilderwerk: de functies

Scheurtjes, blaasjes, loslatende verf of verkleuring. Het zijn signalen dat uw binnenschilderwerk toe is aan vernieuwing. Wacht hier niet te lang mee. Deze beschadigingen in uw binnenschilderwerk maken uw interieur er niet mooier op, maar ook voor de kwaliteit van uw woning speelt binnenschilderwerk een belangrijke rol.

Uitstraling
U heeft honderden euro’s besteedt aan een prachtige eethoek, een mooie vloer en een strakke badkamer. Uw interieur is helemaal af. Maar wacht, u kijkt eens goed om uw heen en ziet een verkleurd plafond, vochtplekken op uw muur en loslatende verf op uw houten ramen. Deze beschadigingen vallen u waarschijnlijk nauwelijks meer op, maar voor visite is dit het eerste wat ze zien. Maak uw interieur af en voorzie uw woning van nieuw binnenschilderwerk. Een nette verflaag laat uw woning weer stralen. Bent u toe aan een grote verandering? Voorzie uw woning dan direct van een nieuwe kleur en geef uw interieur een volledig nieuwe uitstraling.

Bescherming
Goed binnenschilderwerk is mooi om naar te kijken, maar zorgt ook voor de nodige bescherming van uw woning. Zo zorgt een schilderlaag voor:

bescherming tegen slijtage: Vooral op veel belaste ondergronden, zoals uw trap, zorgt schilderwerk ervoor dat het materiaal langer meegaat.
bescherming tegen vocht: Binnenschilderwerk zorgt dat het vocht in huis niet intrekt in de ondergronden.
bescherming tegen schimmels: Waar vocht is, kunnen schimmels ontstaan.
Vooral in vochtgevoelige ruimtes, zoals de badkamer en kelder, heeft binnenschilderwerk een belangrijke beschermende functie tegen schimmelvorming.

20131102_102624

© Schildersbedrijf Ton Kokke 2019 - Website & SEO door MHMediaOplossingen.nl