Welkom bij Schildersbedrijf Kokke uit Rucphen!

Vraag offerte aan

BINNEN EN BUITENSCHILDERWERK

RENOVATIE

NIEUWBOUW

GLAS

WANDAFWERKING - BEHANG

Glasservice

Wat is inbegrepen bij de prijs?

Wanneer u dubbel glas aanschaft, kijk dan van tevoren goed op de offerte wat bij de prijs is inbegrepen. Zo voorkomt u dat u onverwacht extra kosten heeft. De gemiddelde prijzen die wij in dit artikel noemen, zijn meestal inclusief:

BTW
Energietoeslag
Verwijderingsbijdrage
Als u offertes gaat vergelijken, check dan of deze punten in de prijs zijn verrekend.

Een aantal ruiten vervangen

Vindt u de prijzen van dubbel glas te hoog om in één keer al uw ruiten te vervangen? U kunt er ook, om te beginnen, een aantal vervangen. Laat dan bijvoorbeeld alleen HR++ glas plaatsen in ruimten waar u de verwarming veel aan heeft, zoals de woonkamer of de keuken. Uw investering is dan lager en toch kunt u al veel geld besparen op uw stookkosten.

Maak uw huis comfortabeler en duurzamer

De voordelen van dubbel glas in uw ramen zijn duidelijk: het woonklimaat in huis gaat er vele malen op vooruit, en omdat de verwarming een paar graden lager kan, bespaart u tot wel honderden euro’s per jaar op uw energierekening. Met goed geïsoleerde ramen kunt u dus comfortabel én zuinig wonen. Maar wat kost het nou precies? Om hier inzicht in te krijgen, raden wij u aan om altijd eerst dubbel glas offertes aan te vragen. Leg op uw gemak deze prijsopgaven naast elkaar, en bekijk welke deal het voordeligst voor u uitpakt. Consumenten die u voorgingen, bespaarden hiermee tot wel 40% op de uiteindelijke totaalprijs voor dubbel glas in hun ramen. Kies dus voor de beste en voordeligste vakman in uw regio, en maak u huis comfortabeler en duurzamer!

P1040299

© Schildersbedrijf Ton Kokke 2019 - Website & SEO door MHMediaOplossingen.nl