Welkom bij Schildersbedrijf Kokke uit Rucphen!

Vraag offerte aan

BINNEN EN BUITENSCHILDERWERK

RENOVATIE

NIEUWBOUW

GLAS

WANDAFWERKING - BEHANG

Renovatie & nieuwbouw

Nieuwbouw:

Nieuwbouw, de basis voor uw toekomst
Nieuwbouw. Een nieuw bedrijfspand of nieuwe woning. Door de vaak euforistische stemming is het al gauw goed genoeg. Want nieuw is altijd ’goed’. Niets is minder waar. Schildersbedrijf Ton Kokke wordt regelmatig geconfronteerd met woningen en bedrijfspanden die voor het eerst na de nieuwbouw onderhouden moeten worden. Vaak is dat al na een jaar of drie.

En dat is niet nodig. Door het bezuinigen op schilderwerk tijdens nieuwbouw ontstaan vaak problemen die het onderhoud onnodig duur maken. Het staat vast dat indien niet bezuinigd zou worden op een post als bijvoorbeeld schilderwerk, de eerste grote onderhoudsfase pas na een jaar of vijf noodzakelijk is. Een groot verschil.

Reden waarom Schildersbedrijf Ton Kokke al tijdens het opstellen van de bouwplannen mee wil denken in het bouwproces. Welke grondverven in welke laagdikten worden er bijvoorbeeld toegepast in de timmerfabriek. Is het noodzakelijk of gewenst om de delen die later niet meer in het zicht zijn nogmaals voor te behandelen? Wat is de vochtigheidsgraad van de nieuwe houten delen en welke verfsystemen kunnen we hierop toepassen?

Is het beglazingssysteem voldoende afgestemd op de aard van gebruik van het pand? Is er voldoende ventilatie aanwezig?Professioneel advies

Renovatie:

Al deze zaken en nog vele andere bepalen de onderhoudsbehoefte van het pand in de toekomst. Reden waarom wij graag ons advies hierop laten aansluiten. Ons advies is een handleiding voor het onderhoud in de toekomst. U kunt wat dat betreft niet vroeg genoeg beginnen te denken aan de onderhoudkosten in de toekomst.

Naast het uitvoeren van nieuw schilderwerk, hebben we in de loop van de jaren veel ervaring opgedaan in het renoveren en restaureren van allerlei woningen en (monumentale) gebouwen.

Als het nodig is, voeren onze vakmensen zelf houtrotreparaties uit of doen deelvervangingen van gevelonderdelen zelf. Ook hier maken we alleen maar gebruik van de beste materialen en volgen we precies het renovatie- of restauratieplan.

Informatie?
Wilt u meer informatie of wilt u weten wat wij misschien voor u kunnen betekenen bij uw restauratie- of renovatieklus? Neem vrijblijvend contact met ons op, we staan u graag te woord.

foto-1

© Schildersbedrijf Ton Kokke 2019 - Website & SEO door MHMediaOplossingen.nl