Welkom bij Schildersbedrijf Kokke uit Rucphen!

BINNEN EN BUITENSCHILDERWERK

RENOVATIE

NIEUWBOUW

GLAS

WANDAFWERKING - BEHANG

Schilder Sint Willebrord

Schilder Sint Willebrord? Schildersbedrijf Kokke voorziet u in al uw schilder, glas, behang en renovatie werkzaamheden.

Schildersbedrijf Kokke uit Rucphen is een bedrijf met meer dan twintig jaar ervaring in het schildersvak. Begonnen als eenmansbedrijf heeft de onderneming zich ontwikkeld tot een solide bedrijf dat “ouderwets” degelijk vakmanschap heeft weten te combineren met een bijzonder milieuvriendelijke werkwijze. Schildersbedrijf Kokke is gespecialiseerd in het onderhouden van alle soorten schilderwerk. Of het nu gaat om nieuw werk of het onderhouden en verzorgen van oudere objecten, schildersbedrijf Kokke biedt u gedegen (kleur)advies, een perfecte afwerking en (persoonlijke) service die past bij uw wensen.

Schilder Sint Willebrord schildert groen

Schildersbedrijf Kokke is een expert op het gebied van “groen” schilderen. Wij gebruiken bij ons werk zo min mogelijk schadelijke stoffen en oplosmiddelen omdat wij geloven dat schilderwerk van hoge kwaliteit ook goed voor het milieu kan en moet zijn.

Glasservice

Schildersbedrijf Kokke levert kwaliteitsglas dat voldoet aan de meest strenge (isolatie)eisen. We leveren snel en plaatsen het glas professioneel zodat u er nog jaren lang plezier van zult hebben. Ook als het om de energierekening gaat.

Behang

Het strak aanbrengen van een fraai behang lijkt makkelijker dan het is. Het is daarom goed om te weten dat Schildersbedrijf Kokke jaren ervaring heeft. We staan u dan ook graag bij met raad en daad zodat u nog een lange tijd kunt genieten van uw nieuwe wanddecoratie.

Renovatie & Nieuwbouw

Schildersbedrijf Kokke is uw partner als het gaat om schilderwerk bij nieuwbouw projecten en renovaties. Alle opdrachten worden zorgvuldig en met oog voor detail afgewerkt en binnen de afgesproken tijd opgeleverd. Vraag naar de mogelijkheden!

Wij zijn zeer zeker van mening dat kwalitatief hoogstaand onderhoudsschilderwerk uitstekend kan worden uitgevoerd met milieuvriendelijke producten. We hebben er dus onze specialisatie van gemaakt.

Schilder Sint Willebrord? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Schilder Etten-Leur

© Schildersbedrijf Ton Kokke 2019 - Website & SEO door MHMediaOplossingen.nl